Pogosta vprašanja, bonton in ostale informacije

Pogosta vprašanja, bonton in ostale informacije

VRSTE MASAŽ, KI JIH NUDIM

Trenutno izvajam klasično masažo, športno masažo, maderoterapijo, refleksoterapijo, Bownovo terapijo, Tui-na kitajsko masažo, Reiki terapije, Triggerpoint terapijo in terapije ter svetovanje po principu Karmične diagnostike.

Podrobnejši opis naših storitev si lahko preberete TUKAJ.

ČAS TRAJANJA MASAŽE

Masaža je lahko dolga vse od polurne pa do 90 minutne. Sami si lahko določite dolžino masaže. 

POGOVARJANJE MED MASAŽO

Načeloma je masaža namenjena globoki sprostitvi in večina ljudi se prepusti uživanju v dotikih in prijetni glasbi oz. ambientu,  vendar če imate željo po pogovoru vam z veseljem prisluhnem. Moja prioriteta je vaše maksimalno udobje.

KOLIKOKRAT NA MESEC SE PRIPOROČA MASAŽA?

Pri anticelulitni masaži se priporoča na začetku vsaj 10 obiskov, za vidne rezultate, kasneje pa vsaj 2x na mesec za vzdrževanje rezultatov. Pri klasični masaži se priporočajo obiski vsaj enkrat ali dvakrat mesečno, zaradi hitrega tempa življenja in bodisi ali pretirano sedečega ali pretirano fizičnega dela. V primeru bolečin v hrbtu, ramenih in vratu pa so potrebni pogostejši obiski. Pri športni masaži se priporočajo obiski po intenzivnejših vadbah (do 12 ur po vadbi) za doseganje hitrejše regeneracije in boljših športnih rezultatov.

BONTON

Spodaj vam podajamo nekaj priporočil, ki v splošnem veljajo kot bonton za koristnike masaž.

Skušajte biti točni, na lokacijo skušajte priti vsaj 10 minut pred dogovorjenim terminom.

Pred masažo se stuširajte, ne zgolj zaradi higienskih razlogov temveč tudi za to, da bo koža čista in pripravljena na vsrkavanje masažnih eteričnih olj. Pred masažo ne pretiravajte z uporabo deodoranta in različnih krem za telo, ker preprečujejo učinek olja.

Priporočljivo je, da ne jeste in/ali pijete alkohola vsaj eno uro pred masažo, da ne čutite teže in pritiskov v trebuhu, kar vse vpliva na percepcijo kvalitete masažne usluge.

Nujno je, da terapevta obvestite če imate določene zdravstvene težave kot npr. težave s cirkulacijo ali mišične težave, ki bi lahko negativno vplivale na terapijo.

Najbolje je obleči nekaj lahkega, kar je enostavno sleči in v čemer se boste po masaži počutili udobno. Pred terapijo vam bo terapevt povedal, koliko oblačil morate sleči, kar je odvisno od vrste masaže oziroma terapije, za katero ste se odločili.

Po masaži oziroma terapiji se priporočata počitek in sprostitev, vsaj 5-10 minut, kar lahko izvedete pri nas, v sprejemnem prostoru.

Rezervirajte svoj termin

Kontaktirajte nas